Shamanic Retreat: ansluta till vårt kosmiska samhälle

November 4, 5, 6th, 2011

Fredag kl 5 till söndag kl 1

Camp Knutson, Crosslake, MN

Denna reträtt är för alla tidigare och nuvarande studenter som har studerat med mig under dessa många år och andra. Många av er har bett om en återförening med vidareutbildning och detta kommer att vara fokus för denna reträtt. Medan utbildningen riktar sig till dem som har studerat med mig, är andra också välkomna så länge de vet hur man reser och har ett bra samarbete med sina kraftdjur.

I denna utbildning kommer vi att arbeta med gemenskap—vår egen och vår kosmiska gemenskap. Innan reträttens början kommer jag att be dig att be dina andehjälpare om drömmar som kommer att leda dagordningen för helgen och be dig dela dem med mig så att jag kan införliva din visdom i denna träning. Jag har haft en dröm som har instruerat mig att hålla denna reträtt och att samla “pavers”, de som kommer att bana väg för andra i vår nya värld.

I denna utbildning kommer vi att prata om gemenskap och uppleva flera gruppresor som förbinder oss med varandra i denna värld. Vi kommer också att uppleva samband med den kosmiska världen. Det är min förhoppning att vi kan ha någon direkt koppling till stjärnvarelserna som arbetade med våra forntida förfäder och som fortsätter att arbeta med oss idag. Vi kommer att titta på hur shamanism kan ta itu med jordens förändringar och hjälpa till att ge läkning till alla som håller fast vid de gamla sätten att vara som inte längre kommer att fungera i vår värld. Jag har inte den fullständiga agendan ännu men arbetar med mina andehjälpare och stjärnvarelser för att föra fram en träning som kommer att tala till alla våra hjärtan så att vi kan älska ljusets kärl till alla dem som söker vår hjälp. Tiderna kräver att vi möts. Tiden är nu. Om du känner dig kallad till denna utbildning uppmuntrar jag dig att delta, eftersom vi behöver dig och världen behöver dig!

Vi kommer att lära oss genom trummande, resande, läkning, dans, sång, och djup anslutning. Du uppmuntras att ta med dina helande verktyg och dina musikinstrument. (trummor, flöjter, skallror, tamburin, etc.) Vädret tillåter vi kommer att ha en utomhusbrandceremoni på lördagskvällen. Jag hoppas på en klar himmel att vi också kan bjuda in vårt kosmiska samhälle att dansa runt elden med oss.

Vi kommer att träffas på Camp Knutson i Cross Lake MN (av Brainerd). . Jag vet att många av er har varit där tidigare och vet att det är en vacker, närande miljö. Logi boende är utmärkt med enkel-och dubbelrum. Vi har också vackert verkstadsutrymme och god mat som hedrar speciella dietbehov. Kostnad för helgen som inkluderar logi, 5 måltider och träning är för ett enkelrum och för ett dubbelrum. Anmälningsfrist är 10 oktober. Vi behöver minst 16 personer för att hålla reträtten, så registrera dig så snart du kan. Om vi inte uppfyller det minsta måste jag avbryta. $ 100 insättning håller ditt utrymme och återbetalas om du avbryter före 10 oktober. Slutbetalning sker den 10 oktober. Om du avbryter efter 10 oktober debiteras en administrativ avgift på $50. Om du har frågor om betalning, kontakta mig. För att registrera, skicka mig ett mail på och jag kommer att skicka ett registreringsformulär.

Återigen kan jag inte berätta hur viktigt det är för oss alla att samlas i samhället för att ta itu med jordens förändringar. Bara du vet om du känner dig dragen att delta i denna reträtt. Lyssna på ditt hjärta och om det talar till dig, Vänligen vet att det är avsett för dig att delta. Många av oss vaknar upp till vem vi verkligen är. Det är dags nu för oss att gå framåt, tala från vårt hjärta och inleda den nya världen.