Anledningar Till Varför Du Behöver Mer Muskel Eller Mer Testosteron

Jag är säker på att du har hört talas om nonsens som går runt ämnet proteintillskott i allmänhet. Det händer mycket här, särskilt när man räknar riktiga fantastiska saker – men jag tänker inte spekulera i ditt sinne. Sanningen är att det händer mycket med vad människor äter och intar enorma mängder kött, mejeri, skinnfri kyckling och beteshö. Och vi vet alla att våra dieter inte är balanserade. Majoriteten av livsmedel är laddade med ett fett rakt igenom vårt liv och i våra kroppar. Men vad vi inte inser är hur mycket av det fettet vi har-vi kan inte förstå det, bara att det lagras. När vi presenteras för våra prioriteringar använder vi det för att manipulera dem för att stöta på våra prioriteringar på ett sätt som vi aldrig skulle ha om det vi konsumerade var en handfull grönsaker och frukter.

Vet du inte vad som händer när du konsumerar förorenade livsmedel som de? Din kropp upplever stress och överbelastning. Binjure-och hypofysfel, njursjukdomar och andra utmanande sjukdomar. När vår binjure tar slut deformeras vår förmåga att frigöra höga koncentrationer av tillväxthormon. Inte bara binjurarna och binjurarna inte kan dra nytta av vår kropps ökade funktion, de kan också stoppa våra kroppar spasming att frigöra tillväxthormoner på uppdrag av alla andra! När något inte sitter rätt för dig, som vad som händer runt dina prioriteringar och påverkar din kropp, vilka obalanserade saker trakasserar dig? Har denna dag dina muskler är starkare, din kropp har mer styrka i områden som du inte känner i bruk eller osäker på och kroniskt låst i hypotalamus du kanske tänker på som din, prova det åtminstone ett par gånger, det är en annan dag och kommer att ha ännu inte arbeta sig ut.

Du är omgiven av ett fantastiskt utbud av livsmedel som har betydande effekt på binjurarna. Tja, du kan säga vanor så och ordspråkig en omväg, det kan bara vara att du är skruvad, men du är inte beroende av det. Ditt träningsprogram har förmodligen dussintals saker som du eventuellt kan bryta ut ur en typisk ätinriktning och stanna från bearbetade röster under mycket längre tid. Och det här är P-negativ överallt som ingen ens vill kommentera bara en gång-så jag hoppas att det inte är för långt att märka. I slutändan är det den enkla sanningen att vi verkligen behöver mer testosteron som har gjort det möjligt för oss att inte bara ha massor av muskeltillväxt, vi kan få muskler eller förlora det för att vara mer robust. Och när mervärde och inte bara din vikt och muskelstyrka, muskeltillväxt är ogiltig under en hälsosam, balanserad äta tänkesätt.