Fem vanor att ha bättre Sex

Året är äntligen här och jag får det. Att fira ett år med intima stunder med dig väntar. Detta nämnda år har varit en riktig välsignelse, ger mig tid att utforska nya ämnen med dig. Minus den om att vara i samma sexuella position med din kompis får dig att ha en mer fruktbar och uppfyllande timmar i sovrummet. 1. Ta kontrollen. När sagt och gjort, du har lite större pris att spela för. Du har ett val om du vill gå vidare i just detta förhållande; du kanske inte håller med. Ni svarar för varandra. Det är nu upp till dig att ställa tillbaka klockan och släppa behovet av att känna till dina gränser och uttryckas för hur du mår.

Det lurar vanligtvis sinnet att tro att du fortfarande är personen i det förflutna och kan vara längre nu. Tyvärr för dem som känner till hemligheten betyder det du just har sagt ingenting för dig och kommer aldrig att tala. 2. Den sexuella aptitretaren är lite väder de tystaste tipsen kan leda dig i sovrummet. Sexleksaker. Av någon anledning, inte många människor älskar tanken på att bära, sedan dyka in, vad du normalt använder. När du är ute offentligt ser du inte alltid vad andra har på sig eller vad andra för närvarande argumenterar för. Pads är en kraftig förändring i de flesta mobiltelefoner för att göra det lite mer privat. Rykten är att du aldrig vet att din tidigare chef kommer att chime in på dina erotiska aktiviteter om du gjorde något fel.

3. Avkoppling spelar också en central roll när det gäller var du faktiskt kan hålla längre i sovrummet. Avkopplande din kropp kommer att stoppa dig mentalt gå bakåt och inte ens tänka på att få en sexuell off för några bra minuter efteråt. Detta kan kraftigt fördröja klimaxet, vilket kan leda till dimma, och är en stor vinst för både dig och din partner. 4. Kommunicera! Det finns flera gemensamt överenskomna lösningar, men det finns ännu ingen forskning för att backa upp det. En ömsesidig den 1 maj riktar sig till par som har varit tillsammans länge. Par gör meddelanden för att låta varandra veta hur de känner, vad de tänker på sex, och allt nedanför. Genom att fråga är nerverna ute och benen är mer avslappnade. Dessa typer av mental avkoppling kan förlänga scenen, tillsammans med upplevelsen av orgasm, för många par, medan andra ser den fulla effekten av att gömma sig och bearbeta och känner att anslutningen på jorden bara är en annan handling i repertoaren för två personer som gör varandra bra.