Om Jeanne

Jeanne är en shamansk utövare/Lärare, Reiki Master / lärare i Karuna och Usui Reiki, en utbildad Trance Dance Facilitator, Yin Circle Leader, public Speaker och grundare av Society for Shamanic Practitioners. Hon har en kandidatexamen i tillämpad psykologi och en magisterexamen i mänsklig utveckling med fokusområden inom transpersonell psykologi, ekopsykologi, shamanism och sorg och sorg rådgivning och utbildning. Jeanne är en ordinerad Minister för den heliga jordens cirkel. Hon är medlem i American Academy of Bereavement.

“Min egen andliga sökning började för 40 år sedan i gymnasiet när jag började läsa Edgar Cayce-böcker. Jag hade alltid haft ovanliga upplevelser som barn och dessa böcker gav mig äntligen svar. I slutet av 20-talet upptäckte jag Seth-böckerna och drevs in i den fantastiska världen “du skapar din egen verklighet.”I början av 80-talet började jag studera healing och började med en Reiki-utbildning i MariEl healing. Jag letade just nu efter en “väg” som verkligen talade till mitt hjärta.

“1989 vände min värld upp och ner. Min 19-åriga son, Jim, dog i en bilolycka. Det var en tid med stora tester för mig. Jag kastade ursprungligen ut allt jag trodde och tänkte att det bara var saker för att få oss att må bra och förneka livets verkliga fulhet.

“Under de kommande fyra åren upplevde jag själens mörka natt. Mitt hjärta och min värld krossades, sorg uppslukade mig. Jag läste allt jag kunde på mödrarnas sorg och visste att läkningsprocessen var lång, 4-10 år, innan livet kunde ha någon form av normal igen. I slutet av fyra år föreslog en vän att jag skulle titta på att få en själshämtning för att hjälpa till att hantera sorgen. Synkronistiskt, jag hade just läst en artikel om soul retrieval och så var jag bekant med processen. År innan jag hade läst Michael Harners bok, Way Of The Shaman, men jag hade inte utforskat området shamanism ytterligare. Tanken bakom soul retrieval är att när trauma inträffar i vårt liv, lämnar en del av vår själ för att överleva traumat. Detta lämnar oss med en förlust av energi och kraft och kroniska sjukdomar kan uppstå. Inhemska samhällen utförde en själhämtning inom några dagar efter ett trauma för att hålla personen frisk. Jag bestämde mig för att jag skulle boka tid och få soul retrieval utförd.

“Jag gick hem efter själshämtningen och kände mig inte mycket annorlunda än när jag gick. Jag blev lite besviken. Men under de närmaste veckorna kände jag att min energi och mitt självförtroende återvände. Jag kände att jag återinträdde i livet igen när jag kände den tunga sorgen lyfta från mina axlar. Jag visste att jag var tvungen att ta reda på mer om shamanism. Jag började min studie med Bill Brunton från Foundation for Shamanic Studies och fann att jag älskade shamanism. Det var verkligen mitt hjärtas språk. I över 20 år har jag studerat med många olika shamaniska lärare och har funnit att varje utbildning är helande och inspirerande.

Det helande arbete som jag erbjuder inkluderar shamanisk healing, (soul retrieval, extraction, psychopomp, power animal retrieval) både personligen och långväga, Karuna och Usui Reiki healing sessioner. Jag är också designer och skapare av Ravenfire gemstone eye & chakra kuddar som innehåller ädelstenar som kan användas i healing. Jag använder dessa kuddar i min praktik och även sälja dem på www.earthdrummer.etsy.com och i Brigids hus.

“Shamanism handlar om att tjäna samhället och jag känner mig så hedrad att kunna träna och undervisa i Brigids hus. Jag deltog i en utbildning om shamanism och cancer som använder en rituell läkning för att ansluta till cancer och påverka läkning. Resultaten var fenomenala! Jag har utbildat en grupp shamaniska utövare i vårt område för att erbjuda denna helande ritual till dem med cancer och andra livshotande sjukdomar. Kontakta mig bara om du är intresserad av en helande session.

Mina senaste intressen ligger i att erbjuda information och erfarenhet av att arbeta med stjärnbesökarna. Shamaniska myter och legender finns i överflöd om förbindelser med stjärnorna. I November 2011 erbjöd jag en 3-dagars shamanisk reträtt på att ansluta till vårt kosmiska samhälle. Det var en helt otrolig upplevelse för alla närvarande, så mycket att vi hoppas kunna hålla en årlig reträtt. Jag skulle vilja erbjuda denna reträtt till andra shamaniska samhällen och kommer att resa till ditt samhälle. Kontakta mig bara om du är intresserad. Jag tror att denna information är relevant för profetiorna 2012.

“Min Yin cirkel utbildning har gjort mig ware som nu är det dags för kvinnor att komma fram och tillbaka den gudomliga feminina väsen till vår värld. Jag känner verkligen att detta är ett område som jag är avsedd att få medvetenhet och bokstavligen “samla kvinnorna och rädda världen”. Vi måste återta världssjälen, som är den gudomliga feminina. Jag tänker föra män och kvinnor tillsammans i kommunikation med varandra, åter hävda den gudomliga feminina väsen som är kvaliteter vårda, omtänksam , medkänsla och samband med naturen. Vår värld behöver desperat denna helande! Allt börjar med oss! När vi läker oss själva, läker vi vår värld.”

Jag älskar att resa till nya platser att undervisa och ser fram emot att göra detta så mycket som möjligt. Du behöver bara kontakta mig om du vill ställa in en klass/helande sessioner i ditt samhälle.

“Shamanismens gåva gavs mig ur själens mörka natt. Jag bär den shamaniska världen i mitt hjärta och själ. Naturen läker oss och leder oss kontinuerligt om vi bara lär oss att läsa dess meddelanden. Kom in i freden av vilda saker och kom ihåg vem du verkligen är!”

< strong > några av Jeannes erfarenheter:

Circle Keeper för den första Women ‘ s Foundation Retreat 2007

Talare om Keltisk Shamanism vid Midwest Shamanic Gathering i Eauclaire Wisconsin 2008

Trance Dance facilitator vid Midwest Shamanic Gathering i Eauclaire Wisconsin 2009

Dagens talare vid Winter Soulstice-firandet i Valley City, ND 2009

Huvudtalare om shamanism vid Headwaters Life Long Learning Center, Park Rapids, MN 2009

Frekvent talare på Body Lab Expos holistiska hälsa och psykiska mässor, talar om shamanism och stjärnfäderna.

Grundare av Society for Shamanic Practioners

Medlem av Stiftelsen för shamaniska studier sedan 1993

Retreat presentatör / arrangör på många Wild Woman Weekend sammankomster i MN och WI

I tjänst presentatör vid flera lutherska socialtjänst sammankomster och retreater på andlig nödsituation och egenvård.

Publicerade artiklar om shamanism i Edge Life och Essential Wellness tidskrifter och < em>New Age Journal

Publicerad poet i flera Talking Stick publikationer och andliga nyhetsbrev

Huvudtalare på sorg Works seminarium i Brainerd MN 2009

Shamanic Retreat Leader: anslutning till vårt kosmiska samhälle, 2011, 2012 och 2013

Jeanne har undervisat klasser och workshops i MN, WI och ND och erbjuder nu teleclasses som har inkluderat studenter från hela landet.