Jeannes Utbildning

Jeanne är en shamansk utövare/Lärare, Reiki Master / lärare i Karuna och Usui Reiki, Yin Circle Leader, offentlig talare och grundare av Society for Shamanic Practitioners. Hon har en kandidatexamen i tillämpad psykologi och en magisterexamen i mänsklig utveckling med fokusområden inom transpersonell psykologi, ekopsykologi, shamanism och sorg och sorg rådgivning och utbildning. Jeanne är en ordinerad Minister för den heliga jordens cirkel. Hon är medlem i American Academy of Bereavement (AAB) och Foundation for Shamanic Studies (FSS).

Jeanne har tränat i Core Shamanism med Bill Brunton, Sandra Ingerman och Timothy Cope från Foundation for Shamanic Studies. Hennes keltiska Shamanismutbildning har varit med Tom Cowan och Mara Freeman . Hon avslutade Toms tvååriga utbildning och har tagit många ytterligare utbildningar med honom under de senaste 10 åren. Jeanne har studerat i Irland med Mara Freeman (2008) och planerar att studera igen med Mara i Irland 2012) hon har också studerat med Alberto Villoldo (Peruansk shamanism), Ailo Gaup (Sami), Luz Clara (Chilensk medicinkvinna) och olika andra inhemska shamaner i Aboriginal och Hawaiian Shamanism. Jeanne utövar främst kärna och Keltisk Shamanism. Hon har praktiserat shamanism sedan 1993.

Jeannes Reiki-utbildning har varit med Ethel Lombardi (MariEl Reiki), Lori George (Usui Reiki) och Tony Agee (Karuna Reiki). Hon har också deltagit i International Center For Reiki Trainings konferenser där hon har ökat sin kunskap med sina lärare-Michael Baird och Laurelle Shanti Gaia, och Jessica Miller. Hon har tränat Reiki sedan 1984.

Jeanne erbjuder tvååriga utbildningar i core och Celtic shamanism samt Reiki och Karuna Reiki utbildningar och certifieringar. Jeanne erbjuder en mängd olika klasser, workshops och retreater på andlig tillväxt, shamanism, Reiki och etik medkänsla. Hon erbjuder också en månatlig trumcirkel och trance dans, och mer.

Hon reser gärna till ditt område för att erbjuda klasser och workshops och ge helande arbete. Jeanne är en skicklig facilitator och hennes workshops kan vara livsförändrande upplevelser.