Tele seminarier

Jeanne erbjuder nu en samling Teleseminars

Hej alla! Jag heter Jeanne Marie Troge och jag har praktiserat shamanism i över 20 år. Jag leddes att upptäcka shamanism i en sökning efter min egen läkning efter min sons död. När jag upplevde en shamanisk läkning visste jag att jag var tvungen att veta mer om detta effektiva läkningssystem. När jag började mina studier med grunden för shamaniska studier visste jag att jag hade hittat mitt hjärtas språk. Detta var vad jag letade efter hela mitt liv. Detta var mitt livs syfte och uppdrag!

Jag är så glad att kunna dela med dig vad jag har lärt mig. I denna fyra samtal förinspelade klass lär du dig processen som kallas”journeying”. Denna process låter dig få tillgång till andlig helande information för dig själv. Om du kan drömma kan du enkelt lära dig den här tekniken.

Jag hittade varje ögonblick av min tid med Jeanne en skatt. Hon förde djup och expansivitet till varje ny aspekt av historiska och nuvarande shamaniska vägar. Hon tog sitt hjärta i varje lektion och hjälpte alla att hedra sin egen unika koppling till materialet. Varje dag är jag välsignad på grund av min träning och min koppling till Jeanne och den stora världen vi lever i. Jag skulle också ta det igen i ett hjärtslag.~ Amber Hunt

Utforska Shamanism Online-Utbildning

genom att ta det här programmet kommer du att:

* återkoppla med naturen

* lär dig att läsa tecken och meddelanden från naturen

* Upplev mer självmakt

* förbättra din själveffektivitet i världen

* Upplev mer energi i ditt liv

* Känn dig guidad och skyddad när du följer ditt livs väg

* lär dig att lita på att allt tillhandahålls

* öka dina problemlösningsförmåga

* lär dig effektiva sätt att läka för dig själv

Att studera Core Shamanism utbildning som ges av Jeanne Troge har berikat mitt liv genom att öka verktygen för att titta på problem och samla information för personlig tillväxt och helande arbete. Det utvecklar ett inre sätt att se. ~ Amanda

Som jag nämnde ovan är fördelarna du får från detta program många och livsförändrande. Studenter säger alltid att de inte kan tro hur studier av shamanism har förändrat sitt världsperspektiv. De befinner sig på en mer bemyndigande plats i sina liv.

På de två första förinspelade samtalen kommer vi att öva färdmetoden. De två sista förinspelade samtalen kommer vi att diskutera shamanisk läkning och det shamaniska perspektivet på sjukdom. Vi kommer också att diskutera olika shamaniska läkningstekniker inklusive extraktion, själshämtning, psykopomparbete, spådom och arbete med landets andar, vädret och naturen.

Det skulle vara bäst för dig att känna till ditt kraftdjur(er) innan du deltar i denna träning. Om du inte vet om kraftdjur eller hur du kommer åt dem skulle jag föreslå att du lyssnar på min gratis teleclass “Exploring Shamanism: Discovering your Power Animal.”I det samtalet kommer du att träffa ditt kraftdjur. Det är allt du behöver veta innan du börjar träna! Shamanism Makt Djur

Core Shamanism lärde mig hur allt i naturen är en del av en större energi, även stenarna i vår trädgård. Att hitta Shamans början i mig var spännande. Jeanne var mycket lättillgänglig och var alltid där för de enklaste frågorna.

~ Anya

Förutom de fyra samtalen kommer det också att finnas arbetsbokssidor för varje lektion som du kan ladda ner vid registreringen. Dessa lektioner hjälper dig att gå igenom och spela in din erfarenhet genom lektionerna. När jag utvecklade dem har jag tittat på frågor att ställa dig som kan hjälpa dig att få ytterligare insikt så att du kan använda färdprocessen för att göra stora förändringar i ditt liv.

För att registrera sig för denna fyra segment klass (det är från förinspelade samtal som spelades in live), bara för alla fyra inspelningar, du kan betala via paypal med min e-postadress,. Och i anteckningarna anger du att du registrerar dig för den fyra delklassen som utforskar Shamanism.

Online utbildning i keltisk Shamanism

Följ Jeanne Marie Troge, MA

Välkommen till min första online-utbildning i keltisk Shamanism! Jag tackar dig för ditt intresse och är glada att kunna erbjuda dig detta bekvämare sätt att lära dig. Medan det bästa sättet att lära sig shamanism är personligen, inser jag att det finns många av er med upptagen livsstil som inte kan resa eller ta sig tid att ta lektioner. Med online-lärande kan du göra det i din egen takt och tid.

Jag vill säga rakt fram att studera keltisk shamanism inte är en intellektuell strävan. Det är främst erfarenhetsmässigt. Därför kräver träningen att du gör många aktiviteter som interagerar med naturen. Du kommer sedan att rapportera dessa aktiviteter i din Earth journal där du också registrerar dina resor, drömmar och andra insikter du upplever under hela denna utbildning. Du kommer att skicka in denna dagbok till mig i slutet av varje lektion eller mer om du vill. Så din dagbok måste vara en online-tidskrift, eller om du skriver i en faktisk fysisk tidskrift, skulle du behöva Skanna dina sidor och skicka dem till mig eller så kan du kopiera dina sidor och skicka dem till mig via postkontoret.

Utbildningen i sig kommer att bestå av ljudinspelningar av lektioner och resor och filer i handouts för varje lektion. (Utdelningar är få, som återigen är erfarenheten viktigast). Som nämnts ovan förväntas du föra en dagbok över alla dina erfarenheter. Det kommer att finnas en gång i månaden konferenssamtal som är öppen för dig om du vill, att ställa frågor och dela information. Detta samtal är inte obligatoriskt. Du är också fri att maila mig med dina frågor som jag snabbt kommer att svara på. När du slutför varje lektion och lämnar in allt arbete för den lektionen kommer jag att utvärdera ditt arbete och kan påpeka områden eller andra resurser som kan vara till hjälp för dig. Ett certifikat i celtic shamanism kommer att utfärdas som anger att du hade avslutat träningen efter att du har avslutat klass 8 och lämnat in allt arbete.

Informationen i utbildningen uppdateras ofta av mig men i princip är det så utbildningen sätts upp:

De fyra första klasserna vi arbetar på celtic spirit wheel, och de fyra viktigaste festivaler av året som går med anvisningarna.

Den femte klassen lär vi oss om själens grytor.

De 6-7-8TH < /sup> klasser vi lär oss den antika konsten att faery doctoring, som bygger på allt vårt tidigare arbete och införlivar det i faktiska läkningssessioner.

Jag kommer att vara mer specifik i informationen för varje klass.

Vid denna tidpunkt är jag inte säker på hur många inspelningar jag behöver göra för varje klass. Varje inspelning kan bara vara en timme lång, så jag gissar att många av klasserna kommer att innehålla flera inspelningar. Jag förväntar mig också att när du lyssnar på en inspelning, att när jag säger att du ska åka på en resa, kommer du att stoppa inspelningen och göra resan och sedan starta inspelningen igen. Kvaliteten på trummande på en inspelning skulle vara dålig i bästa fall så jag förväntar mig att du har en trummande CD Du kan lyssna på .

Efter varje klass eller lektion får du “läxor” att göra för att ytterligare förstärka den information som ges. Dessa kommer att vara rekommendationer som du kan välja mellan, eller göra dem alla, och du skulle skriva ner dina erfarenheter med var och en av dessa aktiviteter i din Earth Journal.

Eftersom det här är en ny upplevelse för mig är jag väldigt öppen för dina tankar också i den här träningen. Låt mig veta om du har förslag på vad som kan förbättra din inlärningsupplevelse. Snälla, snälla gör inte rekommendationer som är kvar brained/intellektuella i naturen. Det är därför shamanisk träning är så annorlunda än vår västerländska sinneträning-den här typen av lärande sker inte från en bok. Det händer att arbeta med naturen och dina kraftdjur/guider. Du måste stänga ner ditt sinne och slå på ditt hjärta. Flytta in i dina känslor och sätt på din intuition.

Jag har checkat ut andra shamaniska utbildningar på nätet och kunde inte hitta en celtic shamanism utbildning, men jag har beslutat om priset på för 8 klass utbildning. Eftersom det här är första gången jag gör det, känner jag att det är ett rimligt pris och det kan öka för framtida utbildningar. (Personligen utbildning är).

Det är också möjligt att när jag går igenom denna träning med dig att jag kommer att inkludera lite video av några av teknikerna. Jag hoppas att jag kan göra det genom teknikdelen för att göra det!

Välsignelser till dig när vi börjar på detta äventyr tillsammans!!

Jeanne Marie Troge, MA

“Att odla heliga ögon är vad Keltisk andlighet har som en tyst önskan för var och en av oss.”Frank MacEowen i den dimma fyllda vägen.