Utforska Shamanism Online Klass

Genom att ta detta program kommer du att:
* Återknyta kontakten med naturen
* Lär dig att läsa tecken och meddelanden från naturen
* Upplev mer självbestämmande
* förbättra din själveffektivitet i världen
* Upplev mer energi i ditt liv
* Känn dig guidad och skyddad när du följer ditt livs väg
* lär dig att lita på att allt tillhandahålls
* öka dina problemlösningsförmåga
* lär dig effektiva sätt att läka för dig själv
Att studera Core Shamanism utbildning som ges av Jeanne Troge har berikat mitt liv genom att öka verktygen för att titta på problem och samla information för personlig tillväxt och helande arbete. Det utvecklar ett inre sätt att se. ~ Amanda
Som jag nämnde ovan är fördelarna du får från detta program många och livsförändrande. Studenter säger alltid att de inte kan tro hur studier av shamanism har förändrat sitt världsperspektiv. De befinner sig på en mer bemyndigande plats i sina liv.
På de två första förinspelade samtalen kommer vi att öva färdmetoden. De två sista förinspelade samtalen kommer vi att diskutera shamanisk läkning och det shamaniska perspektivet på sjukdom. Vi kommer också att diskutera olika shamaniska läkningstekniker inklusive extraktion, själshämtning, psykopomparbete, spådom och arbete med landets andar, vädret och naturen.
Det skulle vara bäst för dig att känna till ditt kraftdjur(er) innan du deltar i denna träning. Om du inte vet om kraftdjur eller hur du kommer åt dem skulle jag föreslå att du lyssnar på min gratis teleclass “Exploring Shamanism: Discovering your Power Animal.”I det samtalet kommer du att träffa ditt kraftdjur. Det är allt du behöver veta innan du börjar träna! Shamanism Makt Djur.
Core Shamanism lärde mig hur allt i naturen är en del av en större energi, även stenarna i vår trädgård. Att hitta Shamans början i mig var spännande. Jeanne var mycket lättillgänglig och var alltid där för de enklaste frågorna.
~ Anya
Förutom de fyra samtalen kommer det också att finnas arbetsbokssidor för varje lektion som du kan ladda ner vid registreringen. Dessa lektioner hjälper dig att gå igenom och spela in din erfarenhet genom lektionerna. När jag utvecklade dem har jag tittat på frågor att ställa dig som kan hjälpa dig att få ytterligare insikt så att du kan använda färdprocessen för att göra stora förändringar i ditt liv.